web analytics
Arkiv

35 hold og rundt regnet 250 spillere er med, når der lørdag den 14. januar fra kl. 09.00 – 19.30 er fodboldstævne i Fårvang, den traditionsrige Nytårskur. Der skal spilles i alt 70 kampe.

Som sædvanligt er der ingen præmier til vinderne, men til gengæld uddeles der dagen igennem en lind strøm af sponsorpræmier til flotte mål, flotte detaljer osv.

For at få tingene til at klappe er der omkring 15 frivillige i sving som henholdsvis dommere og som tidtagere og speakere.

Som noget nyt er der i år kontante præmier på kr. 250 ved mål nr. 100, 200 og 300. Sponsoreren er Fårvang Maleren ved Søren Pedersen. Samme sponsor står også bag præmien til det bedst udklædte hold. Gevinsten er gratis deltagelse i stævnet.

I det hele taget er er igen stor villighed i det lokale forretnings- og erhvervsliv, når gælder sponsorering af præmier. Følgende har sponsoreret præmier:
Hegnsgårdens Auto, Dagli Brugsen Fårvang, Cosmo Tupperware, Fårvang Hallens Cafeteria, Fårvang Maleren, Fårvang Smeden, Fårvang Tømrerfirma, Jan Henriksen, Pedersens Smedefirma, Damsgaards Tømrerfirma, OK Fårvang, Mini Entreprenøren, Gulvmanden Horn, Spar Købmanden Gjern, Birch GMBH, Tømrermester Kasper Roed, Mini Maskinen, Ans-Iller Kloak og Anlæg.

HFIF’s fodboldafdeling der står bag stævnet håber på, at mange tilskuere vil finde vej til Fårvang Hallen lørdag.

 

Skriv en kommentar